In een mobiele zorgvilla van Medizon Care kunt u probleemloos thuis revalideren.

Aanvraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een intakegesprek, maar u kunt ook naar onze demonstratievilla komen. Als u enthousiast bent over de mogelijkheden die de mobiele zorgvilla biedt, gaan we op locatie kijken of de plaatsing technisch mogelijk is. Bij voldoende ruimte, kan de mobiele zorgvilla vergunningsvrij geplaatst worden op eigen terrein.

Plaatsing binnen twee dagen

Is plaatsing mogelijk, dan wordt de zorgvilla binnen twee dagen neergezet. Dankzij ons unieke concept duurt de installatie slechts enkele uren en zijn er geen verbouwingen aan uw huis noodzakelijk.

Geen hoge aanschafkosten, maar alleen betalen voor de periode dat u de mobiele zorgvilla gebruikt.

Thuiszorg en andere aanvullende medische zorg

Als u thuiszorg nodig heeft, kunnen wij dat snel voor u regelen bij één van onze lokale thuiszorgpartners. De zorgverzekeraar vergoedt de thuiszorg volledig. Maakte u al gebruik van thuiszorg voordat u in het ziekenhuis opgenomen werd, dan kan dat gewoon voortgezet worden. Heeft u meer zorg nodig dan u gewend was bij uw thuiszorgorganisatie af te nemen? Dan regelen wij dat voor u.
Ook aanvullende zorg kunnen wij voor u in gang zetten. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. De mogelijkheden van zorg zijn dus exact hetzelfde als in de thuissituatie, behalve dat de zorgverleners onder optimale ergonomische omstandigheden hun werk kunnen doen.

Kosten

Er zijn geen hoge aanschafkosten of ingewikkelde terugkoopgaranties voor een mobiele zorgvilla. Bij Medizon Care betaalt u alleen voor de periode dat u de zorgvilla daadwerkelijk gebruikt. Daar komen de kosten van de diensten van de hostess bij, indien u hiervan gebruik wenst te maken. Wilt u weten wat de kosten voor u zullen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. U zult aangenaam verrast zijn over onze prijzen.