Medizon Care is ontstaan uit een samenwerking tussen Medizon en BUKO. Deze twee bedrijven behoren beide tot de Scheybeeck Groep. De kennis van Medizon over de zorgmarkt en de expertise van BUKO in tijdelijke huisvesting en transport, zorgt voor een unieke samenwerking en synergie.

Medizon heeft een belangrijke rol gespeeld in de introductie en acceptatie van Automated External Defibrillators (AED). Medizon importeerde en implementeerde de eerste “AED” in Nederland en ontwikkelde als eerste een AED-cursus voor docenten en bedrijfshulpverleners. Daarnaast heeft Medizon hard gewerkt aan de promotie en acceptatie van deze nieuwe levensreddende vinding in onze samenleving.

BUKO is specialist in tijdelijke huisvesting en levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Als onafhankelijke dienstverlener voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en de evenementensector, is BUKO gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semipermanente huisvesting, verkeersvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en transport.